onsdag 8 januari 2014

Äntligen tillbaka

Ja, då har man vilat upp sig ordentligt under julen, och är med nya krafter tillbaka på skolan. Härligt att träffa alla elever igen.
Idag har vi börjat att träna samarbete igen. Vi har pratat om hur mycket svårare det är att samarbeta flera stycken, än om man bara är ett fåtal. Men eftersom vi är många när vi är i skolan, så måste vi samarbeta och kompromissa hela tiden.
Vi tränade samarbete med, framförallt, två aktiviteter. Den första innebar att eleverna,tre grupper, skulle ordna sig i en viss ordning på en bänk. Problemet de ställdes inför var att de inte fick röra golvet, utan var tvugna att hålla sig kvar på bänken hela tiden. Det gick bra för de allra flesta.
Den andra aktiviteten vi gjorde var hopprepsstafett, där hela laget måste vara aktivt och samarbeta för att det ska flyta på bra. Även detta gick bra, så nu är vi alla inne i skoltänket igen,och har lämnat de lata "soffliggardagarna" bakom oss.
Jag har lagt ut nya idrottsscheman på hemsidan, med tillhörande matriser och uppvärmningslistor för de klasser det berör (4-5). Undrar ni något så hör av er!
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar