fredag 9 maj 2014

Bonnamarknad

Hej!
Då var ytterliggare en vecka avklarad och årets höjdpunkt??? Bonnamarknaden står för dörren. Med den kan man väl säga att nu har våren verkligen kommit. Vädret har varit lite si och så under uteidrotten, men de flesta klär sig bra. Tänk på att det kan vara fortsatt ostabilt, men att vi är ute i alla väder (med väldigt få undantag).
Nästa vecka är det dags för ettor och tvåor att ge sig ut också. Vi kommer att, med tvåorna, börja veckan med konditionsträning/uthållighetsträning i form av löpning. Ett av de mest krävande moment vi har på idrotten. Här gäller det verkligen att kämpa och göra sitt bästa. Som vanligt är det ingen tävling. Den enda man tävlar mot är sig själv.
Ettorna ska ha lektion med Josefine. Hon ska ha sin "visningslektion" för sin handledare från högskolan. Det blir spännande att se!
Fyror och femmor kommer att orientera i närområdet. Här gäller det att passa kartan, vara säker på "sista säkra punkten" och känna sig bekväm med att läsa kartan. Tänk på att försöka själva, så att ni inte springer efter någon utan att ha koll själva. Vi kommer att ha två pass här hemma för att under uteveckan ge oss ut i skogen och orientera.
Ha nu en riktigt trevlig helg och åk inte för mycket karuseller!
/Jonas

Bild från 2010-års Bonnamarknad Foto:Claes Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar